Coulant de xocolata

Ingredients:

  • Ingredients (4 persones):
  • 150 gr. de xocolata negra intens per a postres
  • 50 gr. de mantega
  • 3 ous
  • 1 cullerada de farina
  • 80 gr. de sucre mantega i farina per als motlles  
  • Per decorar: 
  • melmelada de maduixa
  • sucre glacé
  • fulles de menta

Preparació:

Preescalfa el forn. Fon 100 grams de xocolata amb la mantega (al bany Maria o al microones).

Munta els ous amb el sucre fins que tripliquen el seu volum i afegeix la farina tamisada. Aboca la xocolata fosa i barreja bé.

Unta 4 motllos individuals amb una mica de mantega i empolvora’ls amb una mica de farina. Aboca la barreja en els motlles omplint-los fins 1/3. Reparteix la xocolata en cada motlle i després cobreix-los amb la resta de la barreja. S’enforna a 200 º C durant 10-12 minuts.

Desemmotlla, s’empolvora amb sucre glacé i obre’ls per la meitat. Decora amb una fulla de menta i uns fils de melmelada de maduixa.

Serveix el coulant de xocolata calenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *