Rollets de llenguado

Ingredients:

PARA 2 PERSONAS
  • 2 llenguados de 600 g. cada un. 
  • Sal. 
  • Pebre.
  • 30 g. mantega.
  • 60 g. chalotas.
  • 100 g. champinyons.
  • 1 pastanaga.
  • 1 branqueta de farigola.
  • 6-8 llagostins.
  • 5 tiges de julivert.
  • 100 ml. vi blanc
  • Agua per cobrir.
  • 60 g. nata. 
  • 15 g. mantega.
     
    Per la guarnició: 
  • 500 g. de patates.
  • 1 rovell d’ou. 
  • 20 g. de formatge parmesà.
  • 30 g. de mantega.
  • 80 g. de nata. 
  • Sal. 
  • Pebre.
  • Nou moscada.

Elaboració:

Sofregir l’escalunya en la mantega i, quan estigui picada, afegir els caps dels llagostins i les espines i els caps del llenguado. Incorporar el julivert i el vi blanc i deixar coure uns minuts perquè s’evapori l’alcohol. Afegir l’aigua i cuinar 10-15 minuts. Colar i reservar el brou.

Enrotllar cada filetito de llenguado amb el llagostí dins i punxar amb un escuradents perquè no es desfacin durant la cocció, col·locar a la safata de forn. Posar unes verduretes a la safata (escalunya, xampinyons, pastanaga) i afegir uns daus de mantega, unes branquetes de farigola, el brou dels caps de llagostins i la nata.

Enfornar durant 8-10 minuts, o fins que el llenguado estigui cuinat.

Treure del forn i reduir el caldet que ens queda a la safata en un cassó al foc fins a obtenir una salseta espessa.

Per a la guarnició de puré de patata, coure les patates, pelar-les, triturar, i incorporar la mantega i la nata calenta. Afegir sal, pebre, nou moscada, els rovells i el formatge parmesà.

Posar el puré en una mànega i col·locar sobre el plat de forma decorativa i acabar al forn.

Presentar el plat amb els filets de llenguado i tapar amb la salsa.

2 comentaris

  1. Amazing! This blog looks just like my olld one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding
    choice of colors!

    • Thank you very much for entering our page, little by little we will improve it, it is still in development, and we hope you like it when it is complete! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *