Natilles

Ingredientes: 

PARA 1 PERSONA
  • 1 litre de llet.
  • 8 rovells d’ou.
  • 150 g. de sucre.
  • 1 pal de canyella.
  • 20 g. de Maizena.
  • Closca d’una llimona.
  • Galetes tipus Maria.

Elaboració: 

Per elaborar aquesta recepta de natilles amb galeta, primer posem a bullir la llet amb el pal de canyella i la pela de llimona.

Afegim el sucre, remenem, retirem i deixem refredar.

Mentrestant, separem les clares dels rovells, reservem les clares per a una altra elaboració.

Batem els rovells juntament amb la maizena.

Afegim, a poc a poc i sense parar de batre la llet mentre la colem.

Posem de nou en el cassó i escalfar fins arribar a 85ºC, movent sense parar.

Repartim la crema en bols, afegim les galetes, empolvorades amb canyella i refredem durant 1 hora abans de servir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *