Latest Posts

Altres

Paella

1 ceba blanca, pelada i picada finament 5 cullerades d’oli d’oliva verge extra 2 grans d’all, picats o picats finament 2 tomàquets, pelats i picats 1/2 culleradeta de sucre Sal, al gust 1 culleradeta de pebre vermell Uns brins de safrà 4 calamars petits, nets 2 tasses d’arròs 3 tasses de brou de peix o […]

Postres

Coulant de xocolata

Ingredients: Ingredients (4 persones): 150 gr. de xocolata negra intens per a postres 50 gr. de mantega 3 ous 1 cullerada de farina 80 gr. de sucre mantega i farina per als motlles   Per decorar:  melmelada de maduixa sucre glacé fulles de menta Preparació: Preescalfa el forn. Fon 100 grams de xocolata amb la […]

Postres

Natilles

Ingredientes:  PARA 1 PERSONA 1 litre de llet. 8 rovells d’ou. 150 g. de sucre. 1 pal de canyella. 20 g. de Maizena. Closca d’una llimona. Galetes tipus Maria. Elaboració:  Per elaborar aquesta recepta de natilles amb galeta, primer posem a bullir la llet amb el pal de canyella i la pela de llimona. Afegim […]

Carns

Lasanya a la bolonyesa

Ingredients PARA 6 PERSONAS Salsa bolonyesa 750g Lamines de pasta per lasanya 12 Pebre blanc mòlt Nou moscada mòlta (opcional) Formatge ratllat per gratinar 100 g Mantega 70 g Farina de blat 70 g Llet 1 l sal Cómo hacer lasaña de carne a la boloñesa  Tiempo total 1 h   Elaboración 40 m   Cocción 20 […]

Peixos

Rollets de llenguado

Ingredients: PARA 2 PERSONAS 2 llenguados de 600 g. cada un.  Sal.  Pebre. 30 g. mantega. 60 g. chalotas. 100 g. champinyons. 1 pastanaga. 1 branqueta de farigola. 6-8 llagostins. 5 tiges de julivert. 100 ml. vi blanc Agua per cobrir. 60 g. nata.  15 g. mantega. Per la guarnició:  500 g. de patates. 1 rovell […]